8/13/2006

¿Por qué no hicieron por invitarnos a todos?

La información que sigue es gentileza de nuestra compañera Vanessa González, cuyo primer apunte está en el comentario a este post.

En junio, en la web del Departament de Justícia, se publicó el
aviso de una conferencia, en la Sala de Actos de La Caixa, organizada por la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del Pais, a cargo del Conseller Vallès. "La millora de la Justícia com a servei públic: de què i de qui depèn?" Vanessa se puso en contacto con el Departament a fin de no perderse palabra y le comunicaron que no era posible, que la conferencia era a puerta cerrada. La compañera formuló queja por escrito al mismo Departament alegando que el tema de la ponencia era de su incumbencia, dada su condición de abogada adscrita al turno de oficio. La jefa de protocolo del Conseller Vallés, tras algunos regates dilatorios, acabó por llamarla personalmente para arreglar el desaguisado cursándole una invitación. La compañera escuchó por fin la conferencia con papel y bolígrafo, por si acaso.



Miquel Roca i Junyent. Advocat i President de la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del Pais.

La informació que segueix és gentilesa de la nostra companya Vanessa González, quina primera ullada la trobareu en el comentari d’aquest post.

En el mes de juny, a la web del Departament de Justícia, es va publicar l'
avís d’una conferència a la sala d’actes de La Caixa, organitzada per la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del Pais, a càrrec del conseller Vallès. “La millora de la Justícia com a servei públic: de què i de qui depen?”. La Vanessa es va posar en contacte amb el Departament a fi de no perdre pistonada i li van comunicar que no era possible, que la conferència era a porta tancada. La companya va formular una queixa per escrit el mateix dia davant del Departament al.legant que el tema de la ponència era de la seva incumbència, donada la seva condició d’advocada adscrita al torn d’ofici. La cap de protocol del Conseller Vallès, desprès d’alguns tira i arronsa dilatoris, la va trucar personalment per tal d’esmenar el desfet de temps enviant-la una invitació. La companya va escoltar finalment la conferència amb paper i bolígraf en mà, per si de cas.